Resultaten voor feestzaal den haag

feestzaal den haag

zaalverhuur almere
trouwfeest amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2017-03-31T1451120000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
op zoek naar goedkope kleine zaal den haag Archief Marokko Community.
Droogleever Fortuijnweg 79 2533 SP Den Haag T. 070-3300089 e-mail info@bowlingworldzuiderpark.nl http//www.bowlingworldzuiderpark.nl/ ParkPaviljoen Zuiderpark Johanna Naberweg 5 2573 NX DEN HAAG tel fax070 3050168 Info@parque-events.nl http//www.parque-events.nl/home_accomodatie.htm Partycentrum De Bataaf Ver Huellweg 2 2585JC Den Haag Nederland Zuid-Holland tel Tropical Feestzaal Dekkershoek 46 2552DE s Gravenhage Tel 070-4020640/641 Contactpersoon M.B.
Feestzaal De Vriendenkring Zeeheldenkwartier Den Haag.
2518 CM Den Haag. Open on Thursday Evening. Zelfs de ervaren Zeeheld wordt verrast! Op wandelafstand van het centrum van Den Haag vind je het hippe Zeeheldenkwartier. In deze oude multicuturele Haagse stadswijk vind je een verscheidenheid aan leuke woonwinkels trendy designwinkels goede koffietentjes super gezellige lunchrooms en grand cafés warme bakkers de beste wijnwinkel van Nederland zonnige terrasjes een funky T-shirt shop een custom gitaarwinkel een tattooshop en zelfs een super duurzaam eco hotel.
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Den Haag!
Zaaltje huren in Den Haag. Aantal zalen gevonden 32. 2512 GV Den Haag. Bar Dancing The Crusader. 2521 CE Den Haag. Binckhorstlaan 36 unit C014. 2518 JJ Den Haag.
Event en partycentrum het Witte Paard Feestzaal Den Haag.
Het Witte Paard de mooiste feestzaal in regio Den Haag! Ons partycentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien zijn we uitstekend gelegen naast de A12 vlakbij het prins Clausplein zodat u ons ook makkelijk met de auto kunt vinden. Ons grote parkeerterrein heeft ook altijd plek dus u verliest geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek. We hebben slimme zalen waarin u met een klein groepje uw feest kunt houden maar we kunnen deze ook verbinden zodat u tot een maximum van 500 man bij ons terecht kunt.
Feestzaal Den Haag feestlocatie Den Haag Trouwen.
Feestlocatie/feestzaal voor jullie bruiloft zoeken in de omgeving van Den Haag? Hier vinden jullie adressen waar je een te gek trouwfeest/huwelijksfeest kunt houden. Veel succes met het vinden van de beste feestzalen voor jullie bruiloft! Feestlocaties bruiloft in regio Den Haag. Bekijk resultaat 1 29 van in totaal 29 resultaten. Unieke feestzalen voor trouwfeest receptie of ander evenement.
Zaal huren in Den Haag De Uithof.
Wilt u een zaal huren en bent u op zoek naar een geschikte locatie midden in de Randstad? Dan is De Uithof in Den Haag het juiste adres voor het huren van een zaal! De Uithof biedt voor uiteenlopende soorten bijeenkomsten mogelijkheden. De basis hierin is natuurlijk de sportieve en stoere uitstraling van de locatie. Daarbinnen kunnen wij op maat aan jouw wensen tegemoet komen. Dus wil je een zaal huren in Den Haag? De Uithof is dé geschikte locatie. Binnen het complex zijn congresfaciliteiten aanwezig voor gezelschappen tot 5.000 deelnemers.
Zaal huren Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar.
Vergaderen bij Van der Valk Hotel Restaurant Den Haag Wassenaar betekent vergaderen in stijl. Onze uitgebreide vergaderzalen bieden volop gelegenheid voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Met onze vergaderarrangementen bent u bovendien volledig ontzorgd. Bovendien is er gratis supersnel internet en volop gratis parkeerplek. Kijk op onze business site valkbusiness.nl. Geef eens een Gift Card kado!
Zaalverhuur Den Haag voor 20 tot 2000 personen.
Ruimte voor maximaal 800 personen. Geen eigen catering of drank. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 2511 CR Den Haag. www.millersdenhaag.nl / 070 3629043. Kindvriendelijke feestzaal in Wassenaar Oostdorperhoeve. De kinderen ongestoord laten spelen in de tuin terwijl je zelf op het terras zit te kletsen met je familie? Een uitstapje naar het strand? Lekker lunchen en ondertussen genieten van de prachtige omgeving? Dat kan bij deze charmante locatie in Wassenaar! Oostdorperhoeve is een perfecte locatie nabij Den Haag en dus ook vlakbij het strand. Ideaal voor een familiefeest borrel of speciale gelegenheid. Parkeren is geen probleem! Zoek jij al tijden naar locatie als deze? Bezoek snel de website.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam