Meer resultaten voor amsterdam boot huren

amsterdam boot huren

jacht verhuur
Bootje / sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Zelf varen!
Bootje / sloep huren Amsterdam. Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam? Kom dan naar Boats4rent Bootverhuur! Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam om gezellig met vrienden of familie door de grachten te varen? Boats4rent is een bootverhuur bedrijf met leuke bootjes waarmee je zelf over de Amsterdamse grachten mag varen. Voor het huren van onze bootjes is géén vaarbewijs nodig! Onze fluisterbootjes zijn veilig en varen elektrisch dus heel stil en ontspannen. Je hoeft je bootje nooit te tanken en je hebt geen last van uitlaatgassen of lawaai.
verhuur
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod kleine prijs.
Alle salonboten in Amsterdam. Alle partyboten in Amsterdam. Varen in de buurt van Amsterdam. Varen op de Amstel. Varen naar het IJmeer en Pampus. Dan bent u hier goed of u in luxe of op beperkt budget wilt varen. Van sloep tot salonboot van partyboot tot rondvaartboot wij hebben de grootste keus. Heeft u een speciale wens? Stuur ons een mail en we helpen u razendsnel. Boot huren Amsterdam Ambolux. Salonboot Ambolux ligt in Amsterdam. U kunt dit schip huren voor 3 personen. U kunt met dit schip hier varen Amsterdam Grachten Amsterdam. Prijs 195 per uur. Boot huren Amsterdam Saturnus.
Verhuur Boten Marktplaats.nl.
Boot huren Sloep huren Tacozijl Lemmer Friese Meren Yachtcharter tacozijl in lemmer verhuurt motorjachten sloepen tour en dagboten. Wij verhuren motorboten van het type marco gruno en mistral v.a. 6.50 tot 14.00 mtr. Stap eens aan boord van één van onze motorjachten sloepen of tourboten. Kapitein zijn op uw gehuurde jacht of sloep is een. Voor een heerlijke vakantie op het water kunt u bij ons vandaan alle richtingen op. U kunt varen in bijvoorbeeld friesland overijssel of op de randmeren.
Boot Huren Amsterdam Love the canals. Foto van Canal Motorboats Amsterdam TripAdvisor.
Nr.18 van 79 Boottochten en watersporten in Amsterdam. 31 20 422 7007. Zandhoek 10 A 1013 KT Amsterdam Nederland. Canal Motorboats boot huren Amsterdam. Bij Canal meer lezen. Canal Motorboats boot huren Amsterdam. Bij Canal Motorboats bootverhuur Amsterdam huurt u een boot om zelfstandig met uw vrienden en familie de prachtige Amsterdamse grachten te ontdekken vanaf onze verhuurlocatie vaart u binnen 2 minuten op de grachten. Onze boten zijn makkelijk te besturen en maken geen geluid kom genieten van Amsterdam! Perfecte boot en vriendelijk perso 03/09/2016. Beste manier om de stad te verkenn 31/08/2016.
Amsterdam Boot Huren Een compleet aanbod van alle type boten.
Boot huren in Amsterdam. Vind een gecertificeerde boot door heel Amsterdam naar uw specifieke wensen. Authentieke en intieme boten. Grote boten die varen over het IJ en/of de Amstel. Wil je met ons praten? Bel ons 020 82 04 521. Fantastische vaarten bij Rederij de Nederlanden. YACHT Jille Rederij de Nederlanden Martijn. Top uitje gehad in de avonduurtjes met bbq op de boot door Amsterdam.
Boot sloep of salonboot huren in Amsterdam.
De Sloepvrienden salonboot Suzanne. Boot aanvragen of boeken. Boot sloep of salonboot huren in Amsterdam. Sloepvrienden.nl is de meest volledige website over een boot huren in Amsterdam. ALLE tarieven en aanbieders vindt u op deze site. Wilt u een boot sloep of salonboot huren in Amsterdam verzamel dan informatie op deze site bedenk wat u zoekt en maak een keuze uit de boten. U kunt direct een boot bij ons boeken. Onze eigen sloepen en salonboten varen in Amsterdam en omstreken.
Boot Huren Amsterdam op 20 minuten rijden van Amsterdam ligt de Kaag.
Olympia Supercruiser 10 tot 12 pers. Weco 635 8 pers. Seafury 700 Comfort 12 pers. Jan van Gent 18 pers. Een boot huren vlak bij Amsterdam? Vlak bij Amsterdam is het mogelijk om een boot te huren. Soms vergeten we hoe dicht bij Amsterdam de natuur zo mooi is zoals op de Kagerplassen. Als je een boot wilt huren vlakbij Amsterdam dan is Warmond direct aan de Kaag erg goed bereikbaar. Heerlijk een boot huren vlakbij Amsterdam onze haven ligt direct aan de Kagerplassen in Warmond en vanuit hier ontdekt u de schoonheid van de Kaag maar ook het oude centrum van Leiden ligt op slechts een half uurtje varen.
Een privé boot huren in Amsterdam Rederij Kooij.
Een privé boot huren in Amsterdam. Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Een privé boot huren in Amsterdam. Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten dat is mogelijk bij Rederij P. U kunt een boot huren voor het vieren van uw bruiloft of een jubileum in uw huwelijk. Ook uw zakelijke gasten kunt u mee aan boord nemen voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Andere gelegenheden voor het huren van een boot kunnen zijn.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam