Resultaten voor amsterdam boot huren

amsterdam boot huren

jacht verhuur
Bootje / sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Zelf varen!
Bootje / sloep huren Amsterdam. Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam? Kom dan naar Boats4rent Bootverhuur! Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam om gezellig met vrienden of familie door de grachten te varen? Boats4rent is een bootverhuur bedrijf met leuke bootjes waarmee je zelf over de Amsterdamse grachten mag varen. Voor het huren van onze bootjes is géén vaarbewijs nodig! Onze fluisterbootjes zijn veilig en varen elektrisch dus heel stil en ontspannen. Je hoeft je bootje nooit te tanken en je hebt geen last van uitlaatgassen of lawaai.
Boot huren Amsterdam Bootverhuur Puur Amsterdam.
Ma t/m vrij 8.30-17.30 uur. Boot huren in Amsterdam. Weet u al welke boot past bij uw gasten? Er zijn zoveel verschillende type boten te huur in Amsterdam. Wij kennen de markt helpen graag en denken mee. Het lijkt een puzzel om catering groepsgrootte vaarduur en op en afstapmogelijkheden op elkaar aan te laten sluiten. En dan ook nog de meest voordelige combinatie te vinden. Maar wij staan voor u klaar om deze puzzel op te lossen! Kies uw type boot. Bepaal in welke mate u in een open of gesloten boot wilt varen.
Sloep huren Botentehuur.nl.
Laatste boeking 3 uur geleden. Vanaf 50 Prijzen en tijden. 7 Personen Sloep/open motorboot. Elektrische sloep huren in Amsterdam? Dan moet u bij Canal Motorboats zijn in Amsterdam! Canal Motorboats Lees verder. Laatste boeking 46 minuten geleden. Vanaf 50 Prijzen en tijden. 12 Personen Sloep/open motorboot. De Seafury 700 Comfort is de een goede keuze als u met een vriendengroep collega's of de familie Lees verder. Laatste boeking 13 minuten geleden. Vanaf 250 Prijzen en tijden. 8 Personen Sloep/open motorboot.
Boot huren I amsterdam.
Wat is er te koop in de Store. Amsterdam is van uitzonderlijke schoonheid vanaf het water. Huur een boot en vaar zelf over de Amsterdamse grachten. In de stad vind je verschillende verhuurbedrijven waar je uiteenlopende boten kunt huren van sloep tot luxe jacht met kapitein. korting met de I amsterdam City Card. van de gebaande paden.
Genießen Sie die Amsterdam Grachten mit einer Schaluppe! Mokumboot sloepverhuur Amsterdam.
Een boot huren in Amsterdam bij Rederij Mokum Rederij Mokum Boot huren Amsterdam.
Goedkoop een boot huren in Amsterdam! Betaalbaar Geruisloos en Milieuvriendelijk. Een boot huren in Amsterdam bij Rederij Mokum. Meer info Aagje Deken Meer info Theo Kok Meer info Stella Maris. Vaar gezellig op vrijdagmiddag met vrienden onder het genot van een borreltje over de Amsterdamse grachten vier uw verjaardag aan boord of verras uw zakenrelaties met een originele vaartocht. De schepen van rederij Mokum zijn eenvoudig te boeken. Geen ingewikkelde offertes maar duidelijke arrangementen. Wilt u alles aan boord geregeld hebben? Maar zelf cateren mag ook.
NAUPAR Amsterdam Boot huren Amsterdam.
Cocktail workshop op het water. Wat is er nou leuker dan een ontspannen vaartocht. Amsterdam Light Festival nog 25 week! Amsterdam 3 januari 2017 Het prachtige Amsterdam Light Festival is nog maar 25 week te bezoeken. Heeft u het magisch verlichte Amsterdam nog niet gezien wees er dan dus snel bij! Op 23 januari worden alle kunstwerken weggehaald vaak verkocht of verhuurd aan andere internationale festivals. Dus wanneer heeft u nog een dagje vrij? copy Developed by CommerceLab. NAUPAR houdt u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant kunnen zijn.
Boot huren? GoBoat.
Klik hier voor de documenten. Gemak kwaliteit gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Dat zijn de kernwaarden van GoBoat. Meld hier jouw boot aan! Maak hier jouw account aan! Vind de ideale boot. Zoek in het aanbod naar de boot en lokatie die het beste bij jouw wensen past. Heb je de perfecte boot gevonden? Neem contact op met de eigenaar en plaats je reservering voor de gewenste datum. Je betaalt eenvoudig via onze veilige omgeving met iDEAL. Als de betaling gelukt is kun je de boot ophalen en genieten van jouw tijd op het water. Wij storten na afloop het afgesproken bedrag naar de eigenaar. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het onderling met elkaar te regelen.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam