Meer resultaten voor boot huren amsterdam

boot huren amsterdam

jacht verhuur
Boot sloep of salonboot huren in Amsterdam.
De Sloepvrienden salonboot Suzanne. Boot aanvragen of boeken. Boot sloep of salonboot huren in Amsterdam. Sloepvrienden.nl is de meest volledige website over een boot huren in Amsterdam. ALLE tarieven en aanbieders vindt u op deze site. Wilt u een boot sloep of salonboot huren in Amsterdam verzamel dan informatie op deze site bedenk wat u zoekt en maak een keuze uit de boten. U kunt direct een boot bij ons boeken. Onze eigen sloepen en salonboten varen in Amsterdam en omstreken.
Ivan Frank Ivan Frank.
Bij een klein buitje op komst kiest de schipper er echter liever voor om even onder een brug droog te blijven liggen in plaats van de boot overdekt te maken. Tel Nederland 020-26 10 836 / Duitsland 0211-240 9007 / België 03-808 15 75. Wij zijn ook op Iens te vinden. Volg ons op Social Media. Martin Hoogeveen vandaag gevaren op de Ivan Frank. Het was stralend mooi weer waardoor de tocht op de Amsterdamsche grachten een extra mooi tintje kreeg.
Amsterdam Boot Huren Amsterdam Bootverhuur Arrangementen Rondvaart Amsterdam Rederij Boten Sloepen Borrelvaart Cruise Diner aan Boord.
Raw Ferry 01 tot 25 personen. Deze boot is geschikt om te huren voor 12 tot 20 personen 20 tot 40 personen. Dit is waarschijnlijk de stoerste boot in Amsterdam de Raw Ferry. Deze boot is te boeken voor gezelschappen tot 25 personen. Uiteraard wordt deze boot geleverd met schipper die voor u en uw gezelschap een mooie grachtentocht in Amsterdam in t verschiet heeft. Verder beschikt deze boot over een CD-speler microfoon bar en verwarming. Ook zijn er mogelijkheden voor het nuttigen van een lunch/diner Bekijk direct deze boot. Comedy Cruise vanaf 8 personen.
Bootje / sloep huren Amsterdam bij Boats4rent. Zelf varen!
Bootje / sloep huren Amsterdam. Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam? Kom dan naar Boats4rent Bootverhuur! Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam om gezellig met vrienden of familie door de grachten te varen? Boats4rent is een bootverhuur bedrijf met leuke bootjes waarmee je zelf over de Amsterdamse grachten mag varen. Voor het huren van onze bootjes is géén vaarbewijs nodig! Onze fluisterbootjes zijn veilig en varen elektrisch dus heel stil en ontspannen. Je hoeft je bootje nooit te tanken en je hebt geen last van uitlaatgassen of lawaai.
Boot huren I amsterdam.
Wat is er te koop in de Store. Amsterdam is van uitzonderlijke schoonheid vanaf het water. Huur een boot en vaar zelf over de Amsterdamse grachten. In de stad vind je verschillende verhuurbedrijven waar je uiteenlopende boten kunt huren van sloep tot luxe jacht met kapitein. korting met de I amsterdam City Card. van de gebaande paden.
Boot Huren Amsterdam Love the canals. Foto van Canal Motorboats Amsterdam TripAdvisor.
Nr.18 van 79 Boottochten en watersporten in Amsterdam. 31 20 422 7007. Zandhoek 10 A 1013 KT Amsterdam Nederland. Canal Motorboats boot huren Amsterdam. Bij Canal meer lezen. Canal Motorboats boot huren Amsterdam. Bij Canal Motorboats bootverhuur Amsterdam huurt u een boot om zelfstandig met uw vrienden en familie de prachtige Amsterdamse grachten te ontdekken vanaf onze verhuurlocatie vaart u binnen 2 minuten op de grachten. Onze boten zijn makkelijk te besturen en maken geen geluid kom genieten van Amsterdam! Perfecte boot en vriendelijk perso 03/09/2016. Beste manier om de stad te verkenn 31/08/2016.
Boot huren Amsterdam Jachthaven Loosdrecht.
Sloep huren in Amsterdam Sloep t/m 20 pers. va. 150 Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7! Incl. Schipper Ideaal als bedrijfsuitje.
Boot huren in Amsterdam Varen in Amsterdam met Rederij Mokum.
Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en300 gram vlees p.p. Onbeperkt bier wijnen en fris inbegrepen. ONTDEK AMSTERDAM PER BOOT. Een boot huren in Amsterdam is zeer eenvoudig via Rederij Mokum. Originele arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Een boot huren in Amsterdam is laagdrempelig bij Rederij Mokum. Onze boten zijn zeer geschikt voor kleine groepen. Onze boten varen met mooi weer geheel open. Met minder weer zijn onze schepen heerlijk verwarmd. Onze schippers gidsen standaard in Nederlands en Engels. Andere talen op verzoek. Onze prijzen zijn inclusief BTW. Score van bezoekers 5. De Stella Maris is een historische maar volledig gemoderniseerde trekschuit.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam